Elektrischeautolease.nl zorgt ervoor dat iedereen in een gloednieuwe elektrische auto kan rijden

 

Elektrische auto lease is de oplossing als je waarde hecht aan het rijden in een nieuwe auto en daarbij toch het milieu wilt sparen. Veel mensen hebben momenteel niet het geld om een hele nieuwe auto te kopen, laat staan een elektrische auto die in zijn soort nog een hogere aanschafwaarde heeft. Toch hoeft geld niet de reden te zijn om geen nieuwe auto te rijden, in tegendeel! Je kunt een gloednieuwe elektrische auto ook zeer goedkoop rijden. Elektrischeautolease.nl kan je hierbij helpen.

Mag iedereen een elektrische auto leasen?

Ja op zich kan iedereen een elektrische auto leasen. Je dient alleen een vast toereikend inkomen te hebben. Als je een onderneming of bedrijf hebt kun je zakelijk leasen, je hebt dan als voordeel dat je maar 8% bijtelling hoeft te betalen mits je kiest voor elektrische auto lease. Een auto op benzine of diesel heeft 22% bijtelling. Ook privé kun je leasen. Dit heet private lease en ook hierbij kun je niet alleen kiezen uit auto’s op een fossiele brandstof, maar ook voor een zuinige elektrische auto. Je bent dan niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Het rijden in een elektrische auto is namelijk vele malen goedkoper!

Goedkoop rijden in een gloednieuwe elektrische auto

Omdat je bij elektrischeautolease.nl geen aanschafkosten hoeft te betalen voor je nieuwe elektrische auto, ben je natuurlijk al voordeliger uit. Als zakelijke rijder betaal je enkel 8% bijtelling. Maar daar boven op ontvang je nog veel meer financieel voordeel. Je hoeft namelijk geen wegenbelasting te betalen voor een 100% elektrische auto. Dankzij je leasecontract hoef je ook geen onderhoud en reparatiekosten voor je auto te betalen en ook geen autoverzekering. Je betaalt wel een vooraf vastgesteld maandbedrag, het opladen van de auto en eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

Hoe hoog is mijn maandbedrag bij elektrischeautolease.nl

De hoogte van je maandbedrag hangt van een aantal factoren af. Zo bepaald de nieuwwaarde van de gekozen elektrische auto bijvoorbeeld een deel van je maandbedrag. Kies je voor een goedkope, simpele elektrische auto, of voor een grote luxe wagen met alles erop en eraan. Dit maakt verschil in de hoogte van je maandbedrag. Ook het aantal jaren waarvoor je jouw leasecontract afsluit dingt mee in het maandbedrag. Je kunt bij elektrischeautolease.nl bijvoorbeeld een leasecontract van 1 jaar afspreken of voor meerdere jaren. Hoe langer je met dezelfde leaseauto rijdt, hoe lager het maandbedrag zal zijn. Ook het aantal te rijden kilometers per jaar helpen mee bij het bepalen van je maandbedrag. Rij je veel kilometers dan betaal je meer. Je dient vooraf een goede inschatting te maken van de kilometers die je per jaar gaat rijden met je leaseauto. Als je over je schatting heen gaat qua kilometers moet je bij betalen dus het is verstandig om een overwogen beslissing te nemen hierin.