Warehouse Nederland

Bij De Rijke begrijpen we de waarde van een efficiënte en betrouwbare logistieke keten. Als een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener bieden wij hoogwaardige warehouseoplossingen in Nederland aan onze klanten. Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zijn wij in staat om aan de diverse logistieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Value Added Logistics

Value Added Logistics zijn een integraal onderdeel van onze dienstverlening bij De Rijke. Wij streven ernaar om continu waarde toe te voegen aan de logistieke processen van onze klanten. Door onze expertise en toewijding kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Bij De Rijke geloven we dat het leveren van toegevoegde waarde de sleutel is tot het succes van onze klanten en ons bedrijf.

T2 Document: Vereenvoudigd Douaneproces voor Internationale Zendingen

T2 document

Als onderdeel van onze uitgebreide logistieke dienstverlening biedt De Rijke ook ondersteuning bij het vereenvoudigen van douaneprocessen voor internationale zendingen. Het T2-document, ook wel het communautair douanevervoer genoemd, stelt bedrijven in staat om goederen onder douanetoezicht te vervoeren, zonder dat er bij elke grensovergang douanerechten en btw moeten worden betaald. Dit vereenvoudigt het logistieke proces aanzienlijk en zorgt voor een vlotte doorvoer van goederen door de Europese Unie.

Meest gestelde vragen over: Warehouse Nederland | Value Added Logistics

Warehouse Nederland | Value Added Logistics

 1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van de warehousefaciliteiten van De Rijke in Nederland?Onze warehousefaciliteiten in Nederland bieden tal van voordelen, waaronder:
  • Centrale ligging in Europa voor een snelle distributie
  • Moderne en veilige opslagfaciliteiten
  • Mogelijkheid voor Value Added Logistics om uw logistieke processen te optimaliseren
 2. Hoe voegt De Rijke waarde toe aan mijn logistieke processen?Bij De Rijke streven we ernaar om waarde toe te voegen aan de logistieke processen van onze klanten door middel van:
  • Value Added Logistics, waaronder orderpicking, labeling en verpakking
  • Efficiënt voorraadbeheer en distributie
  • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften
 3. Wat is een T2 document en hoe kan het mijn internationale zendingen ten goede komen?Een T2-document, ook wel bekend als communautair douanevervoer, stelt bedrijven in staat om goederen onder douanetoezicht te vervoeren door de EU, zonder dat er bij elke grensovergang douanerechten en btw moeten worden betaald. Dit vereenvoudigt het douaneproces aanzienlijk en zorgt voor een vlotte doorvoer van goederen.

Over De Rijke: Uw Betrouwbare Partner in Logistieke Dienstverlening

Bij De Rijke zijn we trots op onze lange geschiedenis als familiebedrijf, opgericht in 1945. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een internationale logistieke dienstverlener met medewerkers in meerdere Europese landen en een joint venture in het Midden-Oosten. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten. Met onze toegewijde en gekwalificeerde medewerkers streven we ernaar om elke dag weer te accelereren in waarde voor onze klanten. Voor meer informatie over onze geschiedenis en diensten nodigen wij u uit om onze website te bezoeken.